Trgovina

Prikaz vseh 20 rezultatov

Trgovina s konopljinim izdelki

Trgovina s konopljinimi izdelki hemplight ponuja bogat izbor ekoloških izdelkov iz konoplje. Naše vodilo pri proizvodnji in prodaji je kakovost, ekološka in zdrava prehrana. Podpiramo trajnostni razvoj in izdelke iz ekološke in lokalne pridelave. Tako lahko tako pripomoremo k razvoju boljše prihodnosti. Delamo s polno predanostjo, strastjo in iskrenostjo. Razvoj naše spletne trgovine s konopljinimi izdelki segajo v leto 2018.

IZDELKI

V spletni trgovini s konopljinimi izdelki hemplight.net najdete konopljin najdete izdelke, ki so pripravljeni na osnovni svežega soka konoplje in vsebujejo visok delež kanabinoidov in CBD-a. Naravna prehranska dopolnila Hemplight so pripravljena na osnovni liofiliziranega soka sveže, ekološke konoplje.

Izdelki vsebujejo cel spekter hranil, vitaminov, mineralov in visok delež CBDA. Kanabidiolu smo dodali dodatke kot sta kurkumin (izvleček kurkume), bosvelijo ter kalčke brokolija in redkve. Med naravnimi prehranskimi draopolnili najdete tudi Konopljine kapljice CBD 20 ml, ki so pravtako vsebujejo liofiliziran sok sveže konoplje. Superhrana so izdelki, ki predstavljajo gradnike v naši prehrani in nas oskrbijo z potrebnimi minerali, vitamini, tako, da lažje premagujemo vsakodnevne napore.

V spletni trgovini smo za vas pripravili Brezplačno dostavo za nakupe nad 50 € ter 15 % popusta pri nakupu dveh istih izdelkov iz konoplje Hemplight.

    Top akcija bo nakupu konopljinih izdelkov