Trgovina

PAKETI – Bio eliksir življenja (bio konopljin sok)


170,00320,00 z DDV

Šifra: bio-eliksir-zivljenja Kategorija:

Opis

Konopljin sok HempLight je narejen iz 100-odstotne ekološke industrijske konoplje. Cvetovi in listi konoplje se pobirajo ročno, iz katerih nato s tehnologijo hladnega stiskanja pridobimo čisti naravni sok.

Po hladnem stiskanju sok na hitro zamrznemo in na ta način ohranimo vse naravne sestavine – v surovem stanju. Hranimo ga v globoko zamrznjenem stanju na –18 C.

Najnovejše raziskave ugotavljajo, da je konopljo najbolje uživati v surovem stanju, saj na ta način zaužijemo največ koristnih sestavin, kot so minerali, encimi, vitamini, kanabinoidi, klorofil, terpeni in flavonoidi, ki so v konoplji. Sok je v zamrznjenem stanju in zadrži vse sestavine, ki delujejo maksimalno na vaš organizem.

UPORABA

Konopljin sok HempLight se pije na prazen želodec. Priporočljivo je, da se 15 minut po zaužitju ne uživa nobena hrana.

  • PREVENTIVNO: 1–2-krat na dan (zjutraj in zvečer) po eno kocko 15 minut pred uživanjem hrane. Konopljin sok HempLight na ta način uživamo 3 mesece, nato za 2 tedna prenehamo.
  • INTENZIVNO: 3-krat po 2 kocki dnevno pred uživanjem hrane.

POMEMBNO!

V primeru, da se sok odtali (zaradi neprimernega shranjevanja ipd.), ponovno zamrzovanje odsvetujemo – sok je v tem primeru najboljše zavreči.

  • ROK UPORABE: 12 mesecev od datuma, označenega na embalaži.
  • SHRANJEVANJE: konopljin sok HempLight je treba obvezno hraniti v zamrzovalniku.