Trgovina

Konopljina krema z izvečkom konoplje in aloe vero


35,00 z DDV

Obveščamo vas, da izdelek trenutno ni zalogi.

Zakaj konopljina krema z izvlečkom konoplje in aloe vero?

Konopljina krema je izdelana iz dragocenih, hladnostiskanih olj ter obogatena z aloe vero. Konopljino mazilo z izvlečkom konoplje in aloe vero je univerzalno mazilo za vso družino. Konopljino kremo odlikuje prijeten vonj bergamotke in laškega smilja. Odlična kombinacija olj in aloe vere prispeva k dobri absorbciji mazila. Da bo vaša koža zdrava in lepa priporočamo, da skupaj s konopljino kremo uporabljate tudi Konopljino milo z Bergamotko.

Kaj odlikuje konopljino kremo?

  • ugodno vpliva na videz gub, strij in izpuščajev
  • odlično se absorbira v kožo in ne pušča filma
  • izdelek je ekološki in ne vsebuje konzervansov

Vsebina: 60 ml

Šifra: konopljina-krema Kategorija:

Opis

Kdaj uporabljamo konopljino kremo?

Negovalna konopljina krema je primerna za vse tipe kože tudi za najobčutljivejšo ter prijetnega vonja in neguje kožo. Lahko se uporablja za nego kože obraza in telesa. Primerna je  tudi za nego kožnih razpok, odrgnin, opeklin in preležanin. Posebej dobro se obnese pri strijah. Konopljina krema se odlično absorbira, je nelepljivo in ne draži kože. Izdelek je dermatološko preizkušen.

Kako jo nanašamo?

Konopljino kremo nanesite na želeno mesto in jo razmažite. Redna uporaba izboljšuje učinkovitost. Lahko se uporabi večkrat na dan.

Sestava in shranjevanje

Sestava: liofilizirana industrijska konoplja*, kokosovo olje*, olje pšeničnih kalčkov, čebelji vosek*, karitejevo maslo*, aloe vera*, cosgard, eterično olje laški smilj z jojobo,
eterično olje bergamotka, destilirana voda.

Shranjevanje: Shranjujte pri temperaturi 15–25 °C.