Trgovina

Bio eliksir življenja – bio konopljin sok


55,00 z DDV

Opis

Zakaj Bio konopljin sok?

Eliksir življenja – bio konopljin sok je hladno stiskan sok iz svežih listov in vršičkov konoplje. Konopljine liste in vršičke s postopkom hladnega stiskanja sočimo. Tako pridobljen konopljin sok hitro zamrzemo. Na tak način se v konopljinem soku – eliksirju življenja ohranijo vsa hranila in CBD. Glede na bogastvo sestavin, ki jih vsebuje je sok prava superhrana.

  • Pridelan je iz 100 % ekološke konoplje
  • Konoplja slovenskega porekla
  • S tehnologijo hladnega stiskanja omogočamo, da sok zadrži največ koristnih snovi kot so minerali, encinim, vitamini.

Kako pridobimo bio konopljin sok?

Konopljin sok pridobimo tako, da ročno oberemo cvetove in liste konoplje.  Liste in cvetove konoplje nato sočimo po postopku hladnega stiskanja ter nato sok na hitro zamrznemo. Na ta način ohranimo vse naravne sestavine v surovem stanju in je pravi eliksir življenja. Konopljin sok je odličen dodatek zelenemu smoothieju.

Kako ga uživamo bio konopljin sok?

Pijemo ga na prazen želodec. Priporočljivo je, da se 15 minut po zaužitju ne zaužije nobena hrana.

  • PREVENTIVNO: 1–2-krat na dan (zjutraj in zvečer) po eno kocko 15 minut pred uživanjem hrane. Na ta način ga uživamo 3 mesece, nato za 2 tedna prenehamo.
  • INTENZIVNO: 3-krat po 2 kocki dnevno pred uživanjem hrane.

Kaj kažejo raziskave?

Najnovejše raziskave kažejo, da je konopljo najbolje uživati v njenem naravnem, surovem stanju, saj na ta način zaužijemo največ koristnih sestavin, kot so minerali, encimi, vitamini, kanabinoidi, klorofil, terpeni in flavonoidi, ki so v konoplji. Konopljin sok je v zamrznjenem stanju in zadrži vse sestavine, ki delujejo maksimalno na vaš organizem. Pravi eliksir življenja, ki je primeren za vse starostne skupine. Zaradi njegove hranilne vrednosti, ga lahko uvrstimo v kategorijo funkcionalne prehrane oz. superhrane.

Kako konopljin sok dostavimo?

Dostavimo ga v 24 urah, v izolirani embalaži, ki ga zagotavlja, da izdelek prejmete v zamrznjem stanju.

Kako ga shranjujemo?

  • ROK UPORABE: 12 mesecev od datuma, označenega na embalaži.
  • SHRANJEVANJE: obvezno hraniti v zamrzovalniku. Hranimo ga v globoko zamrznjenem stanju na –18 C.
  • PAKIRANJE: 24 kock po 25 ml

POMEMBNO!  V primeru, da se sok odtali, zaradi jneprimernega shranjevana ponovno zamrzovanje odsvetujemo. Sok je v tem primeru najboljše zavreči.