Trgovina

Bio eliksir življenja – bio konopljin sok


55,00 z DDV

Šifra: bio-eliksir-zivljenja-1 Kategoriji: ,

Opis

Zakaj Bio konopljin sok?

Dobro je znano, da je pitje surovega soka eden najboljših načinov, kako izkoristiti hranilne vrednosti v konoplji. Nič ne dodamo, nič ne odvzamemo, samo čisti, surovi konopljin sok z uravnoteženim razmerjem koristnih spojin, ki jih naravno najdemo v rastlini.

Naš konopljin sok je narejen iz ekološko pridelane konoplje, ki jih sočimo po posebnem postopku. Nato se sok takoj zamrzne, da se ohranijo vsa hranila. Surov konopljin sok je bogat s CBDA in ga jemljemo vsak dan, saj pomaga povečati raven energije. Da lahko podpremo naš endo-kanabinoidni sistem s prehrano konoplje je čudovito darilo narave.

Zamrznjeni sok v priročnih embalaži v velikosti ledene kocke pomeni, da lahko vsak dan uživamo konopljo v obliki hrane. Konopljin sok je bogat z vitamini in minerali. Predlagamo, da ga vzamete v smoothieju ali soku ali z limoninim sokom in toplo vodo. Za dodatne prehranske koristi lahko uporabite tudi konopljino olje za popolno ravnovesje esencialnih maščobnih kislin omega-3 in omega-6.

Naš čisti, naravni, surovi hladno stisnjeni konopljin sok vam pomaga, do dobrega počutja in vas umiri in sprosti za dober spanec ob večerih. Sok lahko uživamo vse leto in ne le poleti.
Predlagamo, da vzamete 2 kocki na dan, kar vam bo obogatilo vašo prehrano, zlasti s CBDA, ki je naravno v konoplji. V svoj smoothie ali sadni sok ali limonin sok z vodo dodajte kocko konopljinega soka!  Mešanici lahko dodate tudi konopljino olje in konopljine beljakovine v prahu!

  • Pridelan je iz 100 % ekološke konoplje
  • Konoplja slovenskega porekla
  • S tehnologijo hladnega stiskanja omogočamo, da sok zadrži največ koristnih snovi kot so minerali, encinim, vitamini.

Kako ga uživamo bio konopljin sok?

Pijemo ga na prazen želodec. Priporočljivo je, da se 15 minut po zaužitju ne zaužije nobena hrana.

  • PREVENTIVNO: 1–2-krat na dan (zjutraj in zvečer) po eno kocko 15 minut pred uživanjem hrane. Na ta način ga uživamo 3 mesece, nato za 2 tedna prenehamo.
  • INTENZIVNO: 3-krat po 2 kocki dnevno pred uživanjem hrane.

Kaj kažejo raziskave?

Najnovejše raziskave kažejo, da je konopljo najbolje uživati v njenem naravnem, surovem stanju, saj na ta način zaužijemo največ koristnih sestavin, kot so minerali, encimi, vitamini, kanabinoidi, klorofil, terpeni in flavonoidi, ki so v konoplji. Konopljin sok je v zamrznjenem stanju in zadrži vse sestavine, ki delujejo maksimalno na vaš organizem. Pravi eliksir življenja, ki je primeren za vse starostne skupine. Zaradi njegove hranilne vrednosti, ga lahko uvrstimo v kategorijo funkcionalne prehrane oz. superhrane.

Kako konopljin sok dostavimo?

Dostavimo ga v 24 urah, v izolirani embalaži, ki ga zagotavlja, da izdelek prejmete v zamrznjem stanju.

Kako ga shranjujemo?

  • ROK UPORABE: 12 mesecev od datuma, označenega na embalaži.
  • SHRANJEVANJE: obvezno hraniti v zamrzovalniku. Hranimo ga v globoko zamrznjenem stanju na –18 C.
  • PAKIRANJE: 24 kock po 25 ml

POMEMBNO!  V primeru, da se sok odtali, zaradi neprimernega shranjevana ponovno zamrzovanje odsvetujemo. Sok je v tem primeru najboljše zavreči.