Konopljin sok

KONOPLJIN SOK – ELIKSIR ŽIVLJENA IZ SVEŽE KONOPLJE

Kaj je konopljin sok? Konopljin sok je napitek, ki ga imenujemo tudi eliksir življenja in ga pripravimo iz svežih listov mlade rastline. Po sočenju ga na hitro zamrznemo, tako, da ga lahko uživamo praktično skozi vse leto. Konopljin sok je prehransko zelo bogato živilo in ga lahko uživamo kot dodatek v zelenjavnih smutijih.

Razlogi za uživanje konopljinega soka – eliksirja življenja?

  • Sveži sok vsebuje večino vitaminov in mineralov, ki so potrebni za zdravje ljudi.
  • Raven kalcija v soku konoplje je več kot bi ga našli v kozarcu mleka!
  • Sok ima tudi visoko vsebnost kalija, več kot vsebuje banana.
  • Naravni in svež sok vsebuje tudi zdrav odmerek cinka, vsebuje vse flavonoide, terpenoide, rastlinske alkaloide in
  • Je odličen vir klorofila. 

Kako konopljin sok pridobimo ?

Sveži sok dobimo iz rastline industrijske konoplje, ko je ta na vrhuncu rastnega cikla. Je poln hranljivih snovi in zagotavlja visoko kakovost prehrane. Sok  je zamrznjen in pridelan na ekološki kmetiji Oaza Svetlobe v Sv. Trojici. Narejen je brez dodatka barvil, sladkorjev, konzervansov in drugih kemičnih dodatkov. 

konopljin sok v vrču in kozarcu

Moč konopljinega soka 

Sveža konoplja je zaradi dobrobiti v zadnjih letih tudi predmet raziskav, s katerimi zdravniki odkrivajo moč konopljinega soka. Zaradi stresa in hitrosti sodobnega življenja naša telesa hrepenijo po energiji in revitalizaciji. HempLight vam daje najboljše iz narave v obliki svežega soka. S konopljinim sokom se bo okrepil vaš imunski sistem in spodbudil vaše telo z mešanico vitaminov, mineralov, omega maščobnih kislin in najpomembnejših sestavin – kanabidiolov. Svež konopljin sok lahko uvrstimo med zdravo hrano, ki prispeva k boljšemu počutju in večji vitalnosti.

Kako ohranimo maksimalno hranilno vrednost  soka konoplje?

Vsak paket soka HempLight se po procesu počasnega sočenja zamrzne, saj tako zagotovimo, da izdelek ostane v izvirni sveži obliki, brez izgube hranilne vrednosti. Najpomembnejša sestavina soka je kanabidiolna kislina, ki je esencialna aminokislina in jo najdemo le v konopljinih vlaknih. Kanabidiol je tudi močen antioksidant, ki pomaga pri detoksikaciji vašega telesa, obnavlja zdravo ravnotežje in izboljša vaše splošno počutje. Pomembno je tudi poudariti, da sok Hemplight ne vsebuje THC-ja. Vsakodnevna uporaba našega izdelka ni pokazala nikakršnih stranskih učinkov. Pri uživanju našega soka boste takoj začutili, da se raven vaše energije zvišuje in vaš imunski sistem izboljšuje.

Telo se najbolje regenerira, ko je nasičeno s fitokanabinoidi, zaradi česar je konopljin sok treba konzumirati tri mesece, da dobimo želen učinek. Eden izmed razlogov, zakaj se odločiti za konzumiranje surovega konopljinega soka, je, da v telo na ta način vnesemo čim več kanabinoidov, ki so v kanabidiolni kislini.

Koristne informacije Koristi vodotopnega CBD-ja