Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne prodajalne HempLight! Trgovina, je  sestavljena v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Opredelitev pojmov

Ponudnik je HempLight spletna trgovina, Libona d.o.o.so.p,Radgonska c.2 ,2235 Sv.Trojica, lastnik  spletne trgovine HempLight. Podjetje Libona d.o.o.so.p., je član GZS in za opravljanje dejavnosti ne
potrebuje posebnega dovoljenja.

uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini

spletna prodajalna je informacijski sistem namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku

Prijava

Ob registraciji v spletno prodajalno obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo, ki ga izbere sam. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z izpolnjenimi podatki. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne prodajalne HempLight (www.hemplight.net) pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)

kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta)

bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami)

dobavljivost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletni strani, naj bi bil dobavljiv v razumljivem roku)

pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave)

vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene, razvidno mora biti ali že vsebujejo davke in stroške prevoza

način plačila in dostave

časovno veljavnost ponudbe

rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe ; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka

pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci

Postopek nakupa

Ko izberete izdelek, ki bi ga želeli kupiti, ga dodate v nakupovalno košarico s klikom na gumb »dodaj v košarico«. Simbol za košarico najdete zgoraj desno. Če se pomaknete ali kliknete na njo, se vam bo prikazala vsebina košarice z izdelki, ki ste jih nabrali (slika, opis in cena izdelka). V košarici lahko pred zaključkom nakupa Izdelku ali izdelkom spreminjate količino ali pa odstranite posamezni izdelke iz košarice.

To storite na naslednji način: če želite povečati število izbranih izdelkov pritisnite na znak “+”, če želite zmanjšati število izbranih izdelkov pritisnite znak “-“, če želite posamezni izdelek odstraniti iz košarice pritisnite znak “x”.

Nato lahko nadaljujete z nakupovanjem in dodajanjem izdelkov, ali pa greste na zaključek nakupa.

Ko ste izbrali vse izdelke in ste v košarici preverili, da imate v njej prave izdelke, nadaljujete s klikom na blagajno. V tem koraku vnesete vaše osebne podatke, če opravljate nakup kot gost. Kupcem, ki so v preteklosti že opravili registracijo v naš sistem, se bodo ob ponovni prijavi s svojim geslom podatki izpolnili samodejno.

Če želite, lahko po vnosu svojih podatkov izberete tudi dostavo na drug naslov. To naredite s klikom na tekst »DOSTAVI NA DRUG NASLOV? « Nato vnesete podatke naziv in naslov kamor želite, da se naročeno dostavi.

V naslednjem koraku izberete s klikom način plačila in pred zaključkom naročila preverite vse vnesene podatke (osebne podatke, naslov za dostavo, izbrane izdelke in količine izbranih izdelkov, način plačila), če so pravilni.

Pred zaključkom naročila (gumb KUPITE SEDAJ) potrdite s klikom na gumb pogoje poslovanja in politiko zasebnosti, ko ste prebrali:

–       Prebral/-a sem in strinjam se s pogoji poslovanja spletne strani

–       Prebral sem in se v celoti strinjam s politiko zasebnosti

Za zaključek nakupa pritisnite gumb KUPITE SEDAJ. Spletna prodajalna samodejno “generira – ustvari” naročilo in pošlje elektronsko pošto s podrobnostmi naročila (izdelki, cene, količine, uporabnikovi podatki …) na e-mail, ki ste ga vnesli. S tem je naročilo potrjeno, izdelki bodo poslani v najkrajšem možnem roku. Če bo rok dobave več kot 2 delovna dneva, ponudnik o tem obvesti kupca.

Z zaključitvijo naročila prevzamete obveznost prevzema naročenega in kopijo naročila prejmete na vnesen mail. Oddaja vašega naročila vas tako zavezuje k plačilu le-tega.

PREKLIC NAROČILA

Preklic naročila je možen do 1 ure po oddanem naročilu, oz. do 12.00 (velja za naročila oddana tik pred 12.00). Po tej uri so paketi oddani dostavni službi in v večini primerov že naslednji delovni dan pri naslovniku.

Plačilo

Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški. Uporabnik plača s plačilnimi karticami, preko paypala ali po predračunu na TRR (velja za Slovenijo).

Na računu sta razčlenjena cena in stroški v zvezi z nakupom.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila.

Vklopi razum, vzemi račun:

Dobavni rok

Za izdelke na zalogi je dobava blaga 1-2 delovnih dni. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali pa po telefonu.

Dostava

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Ob dobavi mora uporabniku nuditi še dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe.

Prevoz vselej plača naročnik izdelkov. Naročene artikle odpošljemo v roku 1-2 dni od naročila, oz. od plačila predračuna, naročeno prispe do stranke ponavadi naslednji delovni dan, redko potrebuje dlje časa. Ko obdelamo naročilo in ga odpošljemo, vas o tem obvestimo preko emaila, ki ste ga navedli v kontaktu. Pošiljke so sledljive, zato se lahko obrnete na nas in nam pišete na info.libona@gmail.com, če paketa niste prejeli, oz. ga čakate dlje časa. Preverili bomo, kje se pošiljka nahaja.

Stroški odpreme blaga za Slovenijo znašajo:

– 3,50 EUR  z DDV, če gre za plačilo po predračunu, s kartico ali preko paypala.

Vse navedene cene za izdelke so v EUR in zajemajo DDV (davek na dodano vrednost)

Pri nakupu nad 50 eur z DDV je strošek odpreme GRATIS. Pri nakupu do 50 eur vam bomo zaračunali strošek odpreme in je prikazan kot ločena postavka na računu.

Dodatni stroški dostave in pošiljanja blaga se ne zaračunavajo.

Za dostavo naročil uporabljamo Pošto Slovenije.

Dostava preko Pošte Slovenija:

Naročene izdelke vam dostavijo na naslov, ki ste ga navedli kot naslov za dostavo. Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko kasneje prevzamete na najbližji pošti Slovenije (15 dni).

Pred zaključkom naročila ste seznanjeni z navedenim stavkom: »Kupec z oddajo naročila prevzame obveznost plačila«. Z zaključitvijo naročila se s tem stavkom strinjate in kopijo naročila prejmete na podan mail. Oddaja vašega naročila vas tako zavezuje k plačilu le-tega.

*PLAČILO PO PREDRAČUNU ZA SLOVENIJO

Za višino provizije pri plačilu po predračunu povprašajte pri banki, preko katere izvajate plačilo. Pri plačilu po predračunu se strošek provizije za vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije ne plača. To pomeni, da plačate kupnina+strošek odpreme blaga v vrednosti 3,50 EUR za področje Slovenije.

Podatki za nakazilo:

LIBONA D.O.O.,SO.P, RADGONSKA C.2, 2235 SV.TROJICA

TRR: SI56 0417 3000 1248 002 (NKBM BANK)

Sklic: SI00 (+številka naročila)

BIC, SWIFT KODA BANKE: KBMASI2X

Naročilo po predračunu velja le 3 delovne dni. Tako tudi ARTIKLE PO PREDRAČUNU HRANIMO LE 3 DELOVNE DNI. Po treh dneh se smatra, da od nakupa odstopate, vaše naročilo storniramo in artikle vrnemo v prodajo.

*PLAČILO PREKO SISTEMA PAYPAL

Paypal predstavlja enostaven, predvsem pa varen način plačevanja naročil preko spleta. Številka vaše kreditne kartice nam kot prodajalcu ni znana. Pri plačevanju s pomočjo Paypala lahko uporabljate Viso, Mastercard, AmericanExpress,…Za pričetek uporabe sistema Paypal si morate ustvariti uporabniški račun, ki je brezplačen in uporabnikom zagotavlja anonimno, varno in hitro poslovanje.

Dostava na Hrvaško

Stroški odpreme so do 5kg – 5.90€ z DDV. Plačilo je možno preko predračuna, s paypalom ali s kartico. Prevoz vselej plača naročnik izdelkov. Naročene artikle odpošljemo v roku 1-2 dni od vidnosti nakazila na našem računu, naročeno prispe do stranke ponavadi v 2-3 delovnih dnevih, na otoke pa v 4-5 delovnih dnevih. Ko obdelamo naročilo in ga odpošljemo, vas o tem obvestimo preko emaila, ki ste ga navedli v kontaktu. Pošiljke so sledljive, zato se lahko obrnete na nas in nam pišete na info.libona@gmail.com, če paketa niste prejeli, oz. ga čakate dlje časa. Preverili bomo, kje se pošiljka nahaja.

Dostava v ostale države EU

Stroški odpreme so do 5 kg. Plačilo je možno preko predračuna, s paypalom ali s kartico. Prevoz vselej plača naročnik izdelkov. Naročene artikle odpošljemo v roku 1-2 dni od vidnosti nakazila na našem računu. Ko obdelamo naročilo in ga odpošljemo, vas o tem obvestimo preko emaila, ki ste ga navedli v kontaktu. Pošiljke so sledljive, zato se lahko obrnete na nas in nam pišete na info.libona@gmail.com, če paketa niste prejeli, oz. ga čakate dlje časa. Preverili bomo, kje se pošiljka nahaja.

Dostava v ostale države izven EU

Stranke iz držav nečlanic EU nas kontaktirajte na info.libona@gmail.com  za naročilo in strošek pošiljanja. Z veseljem vam bomo pripravili ponudbo.

KODE UGODNOSTI

Kode ugodnosti oz. kode za popust so datumsko določene in veljajo le na navedene izdelke po rednih cenah in ob direktnem vnosu stranke v naročilo. Tako se popust avtomatsko obračuna.  Naknadni vnos kode v že oddano naročilo, kjer se koda s strani stranke ni vnesla, ni možen, prav tako koda ne velja na že oddana naročila v preteklem času. Kode popusta se med seboj izključujejo, kar pomeni, da lahko v naročilu koristite le eno kodo popusta naenkrat.

Kode popusta ne veljajo za izdelke, ki so predmet menjave za že opravljeno naročilo.

Pravica do odstopa od pogodbe, vračilo/menjava blaga

ODSTOP OD POGODBE:

INFORMACIJE V ZVEZI Z UVELJAVLJANJEM PRAVICE POTROŠNIKA DO ODSTOPA OD POGODBE, SKLENJENE NA DALJAVO Pravica do odstopa od pogodbe Potrošnik ima pravico, da brez navedbe razlogov odstopi od pogodbe, sklenjene na daljavo. Odstopni rok poteče v 14 dneh od dne, ko potrošnik pridobi fizično posest na blagu ali jo pridobi namesto potrošnika tretja oseba, ki ni prevoznik in jo v ta namen določi potrošnik. Za uveljavitev pravice do odstopa mora potrošnik z nedvoumno izjavo obvestiti podjetje na naslov Libona d.o.o.,so.p. tel.št. 041 818 529, e-pošta: info.libona@gmail.com, o svoji odločitvi o odstopu od te pogodbe (npr. s pismom poslanim po pošti ali elektronski pošti). V ta namen lahko potrošnik neobvezno uporabi vzorčni odstopni obrazec (v tem dokumentu spodaj). Da bi se rok za odstop od pogodbe upošteval, zadošča, da je obvestilo v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe poslano pred iztekom odstopnega roka od pogodbe. Učinki odstopa od pogodbe: Če potrošnik odstopi od pogodbe, mu podjetje brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14 dneh od dneva prejema obvestila o odstopu od pogodbe povrne vsa prejeta plačila pod pogojem, da do takrat potrošnik podjetju vrne blago (nepoškodovano in v nespremenjeni količini) ali podjetju pošlje dokaz, da je blago poslal nazaj, odvisno od tega, kateri dogodek se zgodi prej. Tako povračilo podjetje izvede z enakim plačilnim sredstvom, kakor je bilo uporabljeno pri izvedbi prvotne transakcije, razen če je izrecno dogovorjeno drugače; v nobenem primeru pa zaradi tega povračila potrošnik ne nosi nikakršnih stroškov. Potrošnik blago v stanju, v kakršnem je bilo tedaj, ko mu je bilo izročeno (nepoškodovano in v nespremenjeni količini) vrne ali izroči osebno ali po pošti na naslov Libona d.o.o.so.p.,Radgonska c.2,2235 Sv.Trojica , brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14 dneh od dneva, na katerega je potrošnik obvestil podjetje o odstopu od pogodbe. Rok se upošteva, če potrošnik blago pošlje nazaj pred iztekom 14-dnevnega roka. Neposredne stroške vračila blaga (stroške poštnine ali stroške osebnega vračila) nosi potrošnik. Potrošnik odgovarja samo za zmanjšano vrednost blaga zaradi ravnanja z blagom, ki ni nujno potrebno za določanje njegove narave, lastnosti in delovanja.

OBRAZEC ODSTOP OD POGODBE, SKLENJENE NA DALJAVO

Libona d.o.o.so.p.
Radgonska c.2,
2235 Sv.Trojica

 Obveščam vas, da odstopam od pogodbe, sklenjene na daljavo, za nakup blaga (ustrezno obkroži oz. dopolni): a) specifikacija blaga: __________________________________
                 b) ki izhaja iz priloženega dokumenta (naročilnica, račun, prevzemnica)

 na podlagi naročilnice/naročila z dne ______________ v skupnem znesku __________________; blago sem prejel/a dne _______________.

 Ime in priimek potrošnika/potrošnice ______________________________________                   Naslov potrošnika/potrošnice:______________________________________________
Telefonska številka, e-naslov potrošnika/potrošnice (neobvezno): _________________________________________________

Kupnino v višini ________________ EUR, ki sem vam jo plačal/a dne_______________, mi prosim vrnite na moj transakcijski račun št.:_________________________________, odprt pri banki __________________________.

V _________________, dne ___________________ ______________________________

MENJAVA BLAGA: v primeru, da ste kupili artikel, ki bi ga želeli menjati z drugim artiklom, izpolnite obrazec na VRAČILO BLAGA. Stroške pošiljanja blaga do nas krije kupec.  Ugodnost pri nas: stroške odpreme blaga pri prvi menjavi od nas do vas krijemo mi. Strošek imate le z vračilom artikla do nas. Pri vseh nadaljnih menjavah stroške pošiljanja v obe smeri krije kupec. Čas menjave je možen v 14 dneh od prevzema pošiljke.

Menjamo le neuporabljen izdelek, z embalažo enakega, kot ste ga prejeli.

 Vračilo je možno le pod pogoji, ki so zapisani pod “Pravica do odstopa od pogodbe”.

Pri menjavi blaga se za kupljene izdelke seveda upoštevajo cene, ki so na vašem računu in ste jih plačali. Pri na novo izbranih izdelkih, pa se upoštevajo cene v spletni trgovini v trenutku, ko prejmemo vaše kupljene izdelke za menjavo. Pri menjavi izdelkov ni možno vnovčiti kuponov, oz. kod popustov, saj so namenjeni uporabi ob NOVEM NAKUPU.

REKLAMACIJA

V primerih, ko ste prejeli pošiljko, kateri niso priloženi vsi dokumenti, podatki na računu niso pravilni ter v drugih podobnih primerih, prosimo, da se z opisom pomanjkljivosti obrnete na info.libona@gmail.com. V najkrajšem možnem roku vam bomo posredovali ustrezno pojasnilo, navodila ali dostavili manjkajoči material.

Svetujemo, da ko prejmete blago, ga pregledate in če ugotovite napako na blagu, ki ni v skladu z navedenim v spletni trgovini, nas obvestite preko obrazca VRAČILO BLAGA, kjer se bomo dogovorili o nadaljnem postopku. Kupljen artikel se vrača skupaj z nepoškodovano embalažo. Embalaža je del prodajnega artikla. Če je del embalaže strgan, poškodovan, se smatra, da je bil izdelek uporabljen. Stroške vračila blaga krije kupec.

STVARNA NAPAKA

Napaka je stvarna:

če izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;

če izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;

če izdelek nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;

Kupec lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti ponudnika v roku dveh mesecev, ko je bila napaka odkrita. Ponudnik ne odgovarja za stvarne napake po preteku 2 let.

Stvarna napaka se prijavi pisno na info.libona@gmail.com . Rok za odpravo stvarne napake je 8 dni od pisne prijave napake kupca.

V primeru, da je ugotovljena stvarna napaka lahko kupec zahteva nov izdelek, vračilo ali vračilo dela kupnine v sorazmerju z napako.  

Pravico do uveljavitve stvarne napake natančneje opredeljuje Zakon o varstvu potrošnikov.

GARANCIJA

Kupec lahko napako reklamira kadarkoli v garancijskem roku. Garancijo lahko potrošnik uveljavlja za izdelke, za katere je obvezna garancija (seznam teh izdelkov določa Pravilnik o blagu, za katerega se izda garancija za brezhibno delovanje) in za tiste, za katere je bila dana prostovoljna garancija. V garancijskem roku lahko potrošnik od garanta zahteva brezplačno odpravo napake. Če napake ni mogoče odpraviti ali je podjetje ne odpravi v skupnem roku 45 dni, lahko potrošnik zahteva zamenjavo za nov brezplačen izdelek.Kakšen je postopek uveljavljanje garancije?

Kupec mora v garancijskem roku in pod garancijskimi pogoji s pisno vlogo od dajalca garancije zahtevati odpravo napak, pri tem pa mora predložiti tako izdelek kot garancijski list ter kopijo računa. Kupec z odpravo napak ali nadomestitvijo izdelka nima nobenih stroškov. Če prodajalec ugotovi, da je do napake na izdelku prišlo zaradi nepravilnega ravnanja kupca, zaradi česar se izkaže, da je garancijski zahtevek neupravičen, bo izdelek s pisnim obvestilom poslal nazaj na njegove stroške.

POŠKODOVANE POŠILJKE, NEPREVZEM POŠILJKE

OBRAVNAVA POŠKODOVANIH POŠILJK

Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, vas prosimo, da nas takoj obvestite na telefonsko številko 041 818 529 ali na info@hemplight.net , kjer boste prejeli vse nadaljnje informacije. Sprožili bomo postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. Paket pustite v enakem stanju kot ste ga prejeli (ne da bi karkoli dodali ali odstranili), ravno tako obdržite originalno embalažo! Ob prijavi škode bomo potrebovali tudi fotografije paketa, (notranje) embalaže, poškodovanega artikla, poštne nalepke in pa opis poškodbe.

Zahtevek na Pošti Slovenije komisijsko obravnavajo in na podlagi njihovega odgovora ali odobritve se kupcu vrne kupnina ali naroči nov artikel. Prizadevali si bomo, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

NEPREVZEM NAROČENEGA

Ko vaše naročilo obdelamo in ga oddamo na pošti, prejmete od nas sporočilo na e-mail naslov, ki ste ga vnesli ob naročilu, da lahko paket pričakujte v naslednjih dneh. Če vam poštar osebno paketa ne more predati, vam v nabiralnik da Obvestilo o prejeti pošiljki. Čas za prevzem naročenega na pošti je 15 dni. Tako dolgo vas paket čaka in če ga ne prevzamete, se le-ta vrne na naš naslov.  Če iz kakršnega koli razloga Obvestila od poštarja nimate, nas prosim kontaktirajte na info@hemplight.net in posredovali vam bomo podatke s katerimi lahko paketek dvignete brez tega listka.

Posledice neprevzema paketa:

vrnjen paket, ki ga stranka ne prevzame, nam povzroči dodatne stroške, ki jih moramo plačati dostavljalcu mi. Takšni stranki v prihodnosti vnovična naročila odpremimo le po predhodnem plačilu preko predračuna, s paypal kartico ali plačilno kartico. Plačilo po povzetju žal ni več možno.

Vsakršno namensko povzročanje škode z naročanjem in neprevzemom naročenega (lažna naročila), se da izslediti in ob sumu na to bomo primer in IP naslov predali odgovornim službam v nadaljno obravnavo kot zlorabo.

Veljavnost ponudbe

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene so brez DDV po 1.točki 94.člena z DDV.

Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

Komunikacija

Z uporabnikom sme ponudnik stopiti v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu prvi izrecno ne nasprotuje.

Arhiviranje pogodb

Pogodba, ki jo skleneta ponudnik in uporabnik, je trajno shranjena pri podjetju Libona d.o.o.so.p., Radgonska c.2,2235 Sv.Trojica. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo na e-naslov info.libona@gmail.com .

Reklamna elektronska sporočila morajo vsebovati naslednje sestavine:

jasno in nedvoumno morajo biti označena kot reklamna sporočila

pošiljatelj mora biti jasno razviden

različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, morajo biti označene kot takšne. Prav tako morajo biti jasno določeni pogoji udeležbe v njih.

željo uporabnika, da ne prejemajo reklamnih sporočil, je potrebno spoštovati

Pritožbe

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbo se lahko odda  preko e-naslova info.libona@gmail.com. Ponudnik vam bo v petih delovnih dnevih potrdil na vaš elektronski naslov, da je prejel pritožbo in vam bo sporočil predvideni čas obravnave le-te. Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Spletna trgovina hemplight.net ne priznava nobenega izvajalca, pristojnega za izvensodno reševanje pravnih sporov (IRPS), s katerim bi lahko potrošnik reševal spore preko platforme Evropske komisije za spletno reševanje sporov

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=SL

POLITIKA ZASEBNOSTI

https://www.hemplight.net/politika-zasebnosti/

SEDEŽ PODJETJA:

LIBONA D.O.O.SO.P.,
RADGONSKA C.2,
2235 SV.TROJICA

Davčna številka: SI69280258 (smo davčni zavezanci)

Matična številka: 2192888000

Vpis podjetja v poslovni register Slovenije, Ajpes, Izpostava Maribor, pod številko 11289100

2006/5.

Kontakt podjetja: info.libona@gmail.com

Kontakt spletna prodaja (info, naročila, reklamacije): info.libona@gmail.com

DELOVNI ČAS:Na vaša sporočila ali klice odgovarjamo pon-pet, 9.00-12.00.