Trgovina

Ionizator vode aQuator VIVO


550,00 z DDV

Ionizator vode AQUATOR je gospodinjski aparat, ki  med procesom ionizacije( elektrolize) razdeli običajno  pitno vodo, preko polprepustne membrane na : bazično  vodo in kislo  vodo.  Kot dodatno možnost  lahko  (samo pri nekaterih modelih) pripravimo tudi koloidno srebrno vodo.

Šifra: Ionizator vode aQuator silver-1 Kategorija:

Opis

Ionizator vode AQUATOR je gospodinjski aparat, ki  med procesom ionizacije( elektrolize) razdeli običajno  pitno vodo, preko polprepustne membrane na : bazično  vodo in kislo  vodo.  Kot dodatno možnost  lahko  (samo pri nekaterih modelih) pripravimo tudi koloidno srebrno vodo.

Bazična voda proizvedena z ionizatorji vode je eno največjih odkritij na področju zdravstva,  takoj za odkritjem penicilina, ki ga je odkril g. Alexander Fleming

pravi dr. W. Kelley iz Metabolic Medical College in avtor knjige »CANCER- Curing the Incurable« (RAK-Zdravljenje neozdravljivega)

BAZIČNA IONIZIRANA VODA- ŽIVA VODA [PH 8-12]

Bazična ali  “živa voda ” je naravni stimulans in antioksidant, ki se uporablja za pitje, zdravljenje,  kuhanje, pranje zelenjave in sadja, zdravljenje živali, rastlin itd…

Bazična  voda, pripravljena v napravi AQUATOR ,  oživlja telo, izboljšuje zdravje in daje moč, spodbuja regeneracijo celic in upočasni proces staranja,  normalizira krvni tlak,  zdravi različne rane, razjede želodca in dvanajstnika, uravnava količino kalcija v krvi, ima antioksidativne  lastnosti in odvaja toksine iz telesa. Zaradi manjših molekularnih povezav odlično hidratizira telo in bistveno izboljša topnost učinkovin  in maščob. Odlična za pripravo hladnih napitkov in čajev ali za vsakodnevno pitje.

KISLA IONIZIRANA  VODA – MRTVA VODA [PH 2.5-6]

Kisla  ali “mrtva voda”, je po okusu kisla  z značilnim kislim vonjem in šibkim vonjem klora, ni za vsakodnevno uporabo, samo za zdravljenje ali dezinfekcijo.  Kisla voda pripravljena v napravi AQUATOR je naravni baktericid in deluje tudi protivirusno.  Upočasni biološke procese. Odlična za preventivo ob prehladnih obolenjih (grgramo).

SREBRNA VODA [Ag]Koloidno srebro

Je biološko čista voda, obogatena s srebrom, ki uničuje ne samo bakterije, ampak tudi viruse. Priprava srebrne vode je možna samo v ionizatorjih, ki imajo priloženo srebrno elektrodo in imajo oznake Aquator  silver ali Aquator VIVO silver. Odlična za dezinfekcijo.

Certificirana in patentirana naprava AQUATOR proizvede z enim polnjenjem,  2,3 litra ionizirane bazične vode in 0,7 litra ionizirane kisle vode.

Moč 100W
Garancija je 2 leti.
Proizvodnja je v Litvi v podjetju Burbuliukas & Co Uab.
Podjetje ima sistem kakovosti ISO 9001: 2008.
V skladu z direktivami EU so aparati označeni z oznako CE.

Ob vsakodnevni uporabi ionizirane bazične aktivne vode boste vedno dobre volje, energični, počutili se boste živahno s polno energije.  Mobilna, kompaktna, varna in enostavna za vzdrževanje, je naprava  AQUATOR  odlična izbira za zdravstveno ozaveščene posameznike, starostnike  in mlade družine z otroki.