Trgovina

Ionizator vode aQuator SILVER


410,00 z DDV

Šifra: Ionizator vode aQuator silver Kategorija:

Opis

Kako deluje ionizator vode aQuator SILVER?

Ionizator vode aQuator SILVER lahko razdeli običajno pitno vodo iz pipe v tri različne kakovosti:

  • bazično aktivno vodo,
  • kislo aktivno vodo in
  • kot dodatno možnost srebrno vodo.

aQuator je izdelan v več variantah, ki se razlikujejo po volumnu posode (3 l ali 1,5 l), z dodano elektrodo Ag (silver) ali brez nje (clasic). Po vključitvi že po štirih minutah lahko proizvedete 2,3 l ali 1,1 l bazične aktivne vode in 0,7 l ali 0,4 l kisle aktivne vode, ali obratno, če prestavite notranji lonček na levo stran. V primeru dodatne srebrne elektrode lahko proizvede 3 l ali 1,5 l srebrne vode v koncentracijah 0,1 mg Ag/l – do maksimalno 30 mg Ag/l.

Aparata sta ekonomična, varna in enostavna za upravljanje. Ionizator vode aQuator se upravlja s pomočjo tipk in prikazovalnika na pokrovu. Po končani elektrolizi se aparat avtomatsko izklopi in vklopi se zvočni signal. Priporočamo vodni ionizator aQuator silver ali clasic 3 l za družine, aQuator mini silver ali clasic 1,5 l za 1–2 osebi.

Priporočamo aQuator SILVER vsem, ki želijo uporabljati srebrno vodo kot naravni univerzalni antibiotik, kar je znano že stoletja, brez škodljivih stranskih učinkov.

Aparati so certificirani in patentirani. Garancija je 2 leti.

Proizvodnja je v Litvi, v podjetju Burbuliukas & Co Uab. Podjetje ima sistem kakovosti ISO 9001: 2008. V skladu z direktivami EU so aparati označeni z oznako CE.

Ob vsakodnevni uporabi ionizirane bazične aktivne vode boste vedno dobre volje, energični, počutili se boste živahno s polno energije.