Konoplja Hemplight je blagovna znamka, ki predstavlja prehranska dopolnila, superhrano in kozmetiko iz surove konoplje. Naši izdelki so pridobljeni iz soka sveže konoplje, ki je pridelana v najprimernejšem času rastne sezone. Tako zagotovimo prisotnost najboljših prehranskih snovi v konopljinem soku.

Izdelki so ekološki in pridelani v srcu Slovenskih goric. Naš cilj je jasen – najboljši prehranski dodatki, superhrana in kozmetika iz surove konoplje po najvišjih standardih in kvaliteti.

superhrana

Med superhrano sodijo tudi čisto običajna živila, ki jih dnevno srečujemo na naših jedilnikih. Da je hrana super živilo mora vsebovati vitamine, minerale, encime, maščobne kisline in druge koristne snovi kot so flavonoidi, bioflavonoidi in karotenoidi. Prednost super živil je tudi v tem, da jih zaužijemo kot hrano. Konoplja vsebuje veliko koristnih snovi, ki jih lahko uživamo v njihovi najpristnejši obliki. 

PRIPOROČAMO

Konopljin-sok-bio-eliksir-zivljenja

Eliksir življenja – bio konopljin sok je hladno stiskan sok iz svežih listov in vršičkov konoplje. Konopljine liste in vršičke s postopkom hladnega stiskanja sočimo. Tako pridobljen konopljin sok hitro zamrzemo. Na tak način se v konopljinem soku – eliksirju življenja ohranijo vsa hranila in CBD. Glede na bogastvo sestavin, ki jih vsebuje je sok prava superhrana.

 • Pridelan je iz 100 % ekološke konoplje
 • Konoplja slovenskega porekla
 • S tehnologijo hladnega stiskanja omogočamo, da sok zadrži največ koristnih snovi kot so minerali, encinim, vitamini.

Konopljin čaj Hemplight, 50 g

Bio konopljin čaj iz vrščikov in listov je pridelan v Sloveniji. Konopljin čaj obiramo ročno in predelamo tako, da v njem ohranimo čim več naravnih učinkovin. Konopljin čaj ugodno vpliva na umiritev, zato ga lahko pijem pred spanjem. Uravnava hormone, predvsem v menopavzi in andropavzi.

Pridobimo ga z mletjem cvetov in zgornjega dela rastline. Konopljini cvetovi in zgornji del rastline so ročno pobrani in naravno posušeni. Krepi vitalnost organizma in odlično dopolnjuje uravnoteženo prehrano. Konopljin prah spada po svojih lastnostih med superhrano.

prehranska dopolnila iz konoplje

Naravna prehranska dopolnila blagovne znamke Konoplja Hemplight so pripravljena iz sveže konoplje. Osnova prehranskih dodatkov Hemplight je kanabidiol, ki ga pridobimo s postopkom liofilizacije.  Konopljinemu soku odvzamemo vlago in dobimo čisti konopljin prah – kanabidiol.  

PRIPOROČAMO

Kanabidiol je dodatek k prehrani in je 100 % naravni izdelek iz surove konoplje. Vsebuje visoke odmerke CBDA – 30g vsebuje 850mg CBDA.

 • 100 % naravna konoplja.
 • Super koncentracija CBDA.
 • Bogat z železom, kalcijem, kalijem, cinkom , vitamin B1 Thiamine, B2 Riboflavin,
 • B6, B12, vitamin A&Betacaroten , vitamin E. Odobrila EU.
 • Bogat z omega 3 in 6, 100 % brez THC.
 • Pri normalni uporabi ni znanih nobenih stranskih učinkov.
 • Ne vsebuje alergena, zato ga lahko uživamo pri vsaki dieti.
 • Bio Cannabidiol v prahu se zaradi topnosti v vodi hitro absorbira v telo.

Bio bosvelija, konoplja in kurkumin 25 g

Kanabidiol z izvlečkom bosvelije in kurkumina je naravno prehransko dopolnilo. Vsebuje najugodnejšo kombinacijo sestavin, ki se učinkovito absorbirajo v telesu, ker so topne v vodi.

Konopljine kapljice, 10 mg

Konopljine kapljice vsebujejo celoten spekter bistvenih hranil z dodano prednostjo velikih količin CBDA, ki jih pridobimo iz listov in vršičkov zrele industrijske konoplje.

Kanabidiol z dodatkom kalčkov brokolija in daikon redkve – Bio HB-energija je prehranski dodatek, ki je narejen po najvišjih standardih iz industrijske konoplje, bio kalčkov daikon redkve in bio kalčkov brokolija.

iz naše trgovine

zanimivosti

certifikati

naši partnerji